Portfolio

Opdrachten uitgevoerd vanuit Lijn 3 Communicatie

Twentelife Magazine (zomer 2016-heden)
Schrijven van human-interestartikelen voor het magazine Twentelife. O.a. interview met schrijver Tommy Wieringa.
www.twentelife.nl

Cultuureducatie DNA (november 2016-heden)
Projectleider voor Cultuureducatie DNA, in het kader van de landelijke professionaliseringsregeling voor het verbeteren van cultuuronderwijs op basisscholen. Implementatie van culturele leerlijnen bij 10 basisscholen in Enschede.
www.culturage.nu

Tetem Kunstruimte (juli 2016-heden)
All-round communicatiespecialist: websiteteksten, nieuwsbrief, persberichten, flyers etc. Tevens het doen van subsidieaanvragen bij de gemeente, de provincie en fondsen.
www.tetem.nl 

Zwolse Theaters (augustus-december 2015)
Sponsorwerver voor Zwolse Theaters: het genereren van extra geldstromen vanuit het bedrijfsleven voor Theater De Spiegel en Schouwburg Odeon in Zwolle.
www.zwolsetheaters.nl

Lohman Advies (zomer 2015)
Werving en selectie van hoogopgeleid personeel voor het bedrijfsleven en de publieke sector, o.a. voor De Onderzoeksraad voor Veiligheid in Den Haag.
www.lohmanadvies.nl

Stichting De Proeftuinen (zomer 2015)
Projectplan voor De Wisseltuinen in Almelo: (tijdelijke) ingebruikname van braakliggende stukken grond voor verschillende doeleinden, o.a. als moestuin, bloementuin, speel- of sportveld.
www.zusenzomedia.nl

Kamerfestival Twente (2014-heden)
Communicatie en fondsenwerving voor het Kamerfestival Twente (KAFT): cultureel festival met korte voorstellingen (muziek, cabaret, toneel en kleinkunst) op bijzondere speellocaties in Noordoost Twente.
www.kamerfestival.nl