Diensten

Wat kan ik voor u betekenen

Lijn 3 Communicatie biedt op maat gesneden communicatieondersteuning zowel strategisch als uitvoerend. Bedrijven en instellingen kunnen “expertise op maat” inhuren, al naar gelang hun wensen en budget. Dat kan variëren van een fulltime ondersteuning voor een bepaalde tijd, tot het produceren van een bepaald document of de realisatie van een project. Lijn 3 Communicatie richt zich vooral op ondersteuning in het hogere segment; kwaliteit en deskundigheid zijn daarbij van groot belang.

Lijn 3 Communicatie biedt de volgende diensten aan:

  • opstellen of redigeren van beleidsplannen en jaarverslagen
  • opstellen en indien gewenst (deels) uitvoeren van een communicatieplan
  • adviseren over of doorvoeren van een nieuwe huisstijl
  • adviseren aangaande bepaalde communicatie uitingen zoals bedrijfsfilms en magazines
  • het schrijven van achtergrondartikelen, bijvoorbeeld over uw bedrijf of organisatie
  • het afnemen van interviews en het uitwerken ervan

Verder heeft Lijn 3 Communicatie een samenwerkingsverband met Lohman Advies in het kader van werving en selectie van (hoogopgeleid) personeel.

Daarnaast verleent Lijn 3 Communicatie projectmatige ondersteuning op het gebied van sponsorwerving en het aanvragen van fondsen.

Lijn 3 Communicatie kenmerkt zich door een creatieve en toegankelijke stijl van werken. Is uitstekend in staat om ingewikkelde onderwerpen duidelijk te verwoorden en toegankelijk te maken voor een breed publiek dan wel een specifieke doelgroep. Denkt vanuit beleving en betekenisgeving. Zoekt naar oplossingen en nieuwe mogelijkheden met inachtneming van datgene wat bewaard moet blijven.

In haar manier van communiceren is Lijn 3 Communicatie inspirerend, zorgvuldig, origineel, helder en aansprekend. In het contact met opdrachtgevers ben ik oprecht geïnteresseerd, eerlijk, betrokken, open en prettig in de omgang. Lijn 3 Communicatie zet in op het aangaan van duurzame relaties met haar opdrachtgevers. Een goede verstandhouding kan bij eventuele toekomstige vervolgopdrachten als vertrekpunt dienen en biedt grote voordelen op het gebied van tijd, efficiency en kwaliteit.